1-2 Temmuz Açıköğretim Lisesi Soruları ve Cevapları

1-2 Temmuz Açıköğretim Lisesi Soruları ve Cevapları
1-2 Temmuz AÖL sınav soruları ve cevapları hakkındaki en son gelişmeleri sayfamızdan görebilirsiniz. Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavlarının ardından şimdi de sınav sorularının ve cevapları açıklandı.
Açıköğretim Lisesi öğrencileri soruları ve cevap anahtarlarına aol.meb.gov.tr adresinden ulaşabilecekler. İşte AÖL sınav soruları ile ilgili en son gelişmeler...
 
AÖL sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak? Öğrenciler merakla bu sorunun yanıtını bekliyor. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 1-2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavının sonuçları, sınav soruları ve cevaplarının açıklanması bekleniyor. Konu ile ilgili resmi bir açıklama yapılmadı ancak bir iki gün içerisinde AÖL sınav soruları ve cavaplarının açıklanacağı tahmin ediliyor. İşte AÖL sınav soruları ve cevapları ile ilgili son gelişmeler ve tüm detaylar.
 
• Sınavlar 3 oturum şeklinde aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yapıldı.
I. Oturum 1 Temmuz 2017 Cumartesi 09.30
II. Oturum 1 Temmuz 2017 Cumartesi 14.00
III. Oturum 2 Temmuz 2017 Pazar 09.30

AÖL sınav soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?

AÖL 3. dönem sınavı 1 - 2 Temmuz 2017 tarihlerinde yapılan, Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 4 Temmuz Salı günü açıklandı. 

Açık Öğretim Lisesi Sınavların Değerlendirilmesi Nasıl Yapılıyor?

- Sınavlar yapıldıktan sonra, cevap kâğıtları Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünde optik okuyucularla okunmakta ve bilgisayar programı ile değerlendirilmektedir. Bu değerlendirme programında aynı zamanda "Kopya Analiz Tekniği" kullanılmaktadır. Sınavınızın iptal edilmemesi için cevap kâğıdınızı kimseye göstermeyiniz, kopya çekmeyiniz, çektirmeyiniz.
 
- Cevap kâğıtlarını okumak için düzenlenmiş optik okuyucular, hatasız kodlanan cevapları değerlendirdiği için kodlama yaparken dikkatli olunuz.

Açık Öğretim Sınav Sonuçlarının Duyurulması ne zaman yapılacak

- Sınav sonuçları internet ortamında “www.aol.meb.gov.tr" adresinden duyurulmaktadır. Sınav Sonuçları 31 Temmuz Pazartesi günü açıklanacaktır. Sınav sonucunda mezun olamayan öğrencilerin bir sonraki dönem için kayıt yenileme ve ders seçim işlemlerini yapması gerekmektedir.
1-2 Temmuz 2017 tarihinde 3 oturum olarak gerçekleştirilen 2016-2017-3 dönem sınav soruları ve cevap anahtarı açıklandı aşağıdaki linkten öğrenebilirsiniz.
Soru kitapçıklarını ekranda görüntüleyebilmek için bilgisayarınızda PDF okuyucu yazılımın bilgisayarınızda yüklü olmalıdır.
 
1.Oturum T Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
2.Oturum T Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
3.Oturum T Kitapçığı ve Cevap Anahtarı için tıklayınız
 
Önceki yıllara ait sınav sorularına ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.