11 Ocak Cuma Kar tatili olan il ve ilçeler

11 Ocak Cuma Kar tatili olan il ve ilçeler
Değerli öğrenciler kar tatili olan iller 11 Ocak Cuma tarihi itibariyle var mı? Son dakika MEB ve Valilik açıklamaları ile bu sayfada olacak. Kış zorlu şartlarını göstermeye devam ediyor.
Haliyle birçok il ve ilçeden öğrencilere kar tatili haberleri geliyor. İşte bunları sürekli ve güncel olarak takip edebileceğiniz sayfamız yayına girdi. Aşağıdan bugün itibari ile kar tatili verilen iller ve ilçeler yarın okul var mı tatil mi listesine güncel olarak ulaşabilirsiniz. Sayfamız yeni bilgiler geldikçe güncellenecektir.

11 Ocak 2019 Cuma Okulların Kar Tatili Olduğu İller İlçelerin son dakika haberlerini buradan dakika dakika sizlerle buluşturuyoruz. Önceki günlerde yazdığımız dakika dakika haberler çok ilgi gördü ve 11 Ocak 2019 Cuma günü Okulların Kar Tatili Olduğu bütün İl ve İlçeleri buradan anında sizlere yazıp ulaştıracağız. 10 Ocak 2019 perşembe gününden sonra 11 Ocak Cuma günü de bir çok il ve ilçede okulların kar tatili olması bekleniyor. 11 Ocak 2019 Cuma Okullar tatil mi hangi il ilçelerde Kar Tatili? diye merak edenler için bu sayfada tüm detayları ile yazacağız sizlere..

11 Ocak Cuma günü için kar tatili haberleri gelince buraya eklenecek

KAHRAMANMARAŞ

Kahramanmaraş'ta yarın 4 ilçede okullar tatil.  Kahramanmaraş'ın 4 ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle okullar 1 gün tatil edildi.
Kahramanmaraş'ta son bir hafta içerisinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Elbistan, Afşin, Ekinözü ve Nurhak ilçelerindeki kar tatili bir gün daha uzatıldı.  

BİNGÖL

Karlıova'da okullara kar tatili.  Bingöl'ün Karlıova ilçesinde eğitime bir gün ara verildi.
Bingöl'ün Karlıova ilçesinde yoğun kar dolayısıyla eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, yoğun kar dolayısıyla ilçe merkezi ve bağlı köylerdeki tüm okullarda eğitim öğretime cuma günü için ara verildiği aktarıldı.  

5 GÜNLÜK HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN!

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.