11. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 234 Cevapları Cem Yayınları

11. Sınıf Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 234 Cevapları Cem Yayınları
11. Sınıf Cem Yayınları Edebiyat Ders Kitabı Sayfa 234 Hazırlık Çalışması Cevaplarını yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Hazırlık Çalışmaları

1. Bir kitap okuyacağınız ya da bir film izleyeceğiniz zaman başkasının düşüncesi sizi etkiler mi? Neden?
Cevap: Bir kitap okuyacağım ya da bir film izleyeceğim zaman başkasının düşüncesi beni etkiler. Çünkü eğer kitap veya filmle ilgili olumsuz bir düşünce varsa zamanımı boşa harcamak istemem. Olumlu yorumlar varsa da kitabı okumak, filmi izlemek isterim.

2. Eleştiri metinleri, okuyucu ve eleştirinin yapıldığı eserin sahibine ne tür katkılarda bulunabilir? Açıklayınız.
Cevap
: Eleştiri metinleri okuyucunun o eseri okuma isteğini artırır veya olumsuz yorumlar varsa okuyucu zamanını o eserle değil daha başarılı bir eserle doldurur. Eserin sahibi de olumlu eleştirileri dikkate alır ve çizgisini o yönde devam ettirir, olumsuz eleştirilere bakarak da kendisini o yönde düzeltmeye çalışır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.