14 Ekim 2013 Arefe Günü Bankalar Açık Mı Tatil Mi?

14 Ekim 2013 Arefe Günü Bankalar Açık Mı Tatil Mi?
14 Ekim 2013 bankalar açık mı ve 14 Ekim 2013 Kurban Bayramı arefesi pazartesi günü bankalar açık mı soruları ilgili tarihe çok az bir zaman kalmış olmasından dolayı merak edilmektedir.

Bu yıl Kurban Bayramı Salı gününe denk geldiğinden bazı kişiler tatilin pazartesi ile birleştirileceğine dair bir beklentiye düşmüş durumda ancak yetkililer henüz bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmadı.

Eğer pazartesi günü tatil olmaz ise Arefe günü gereğince bankalar yarım gün çalışacaktır. Eğer pazartesi günü tatil ile birleştirilirse 9 gün tatil olacağından banka işlemlerinizi 9 gün boyunca yapamayacaksınız. Ancak acil işlemleriniz var ise online bankacılık üzerinden işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Online bankacılık üzerinden eft işlemleriniz askıda kalır fakat havale işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kurban Bayramı tatili dolayısıyla mağdur olmamak adına işlemlerinizi 11 Ekin 2013 tarihinde bitirmeye özen gösterin. Bu konu hakkında herhangi bir gelişme olması durumunda sizlere bilgi verilmeye devam edilecektir.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum