15 Haziran 2014 AİO - Açık İlköğretim Ortaokul Sınav Sonuçları Tıkla Öğren – AİOO-MEB

15 Haziran 2014 AİO - Açık İlköğretim Ortaokul Sınav Sonuçları Tıkla Öğren – AİOO-MEB
Açık ilköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 15 Haziran açık ilköğretim sınav sonuçları, açık ilköğretim sınav sonuçları sorgulama,açık ilköğretim sınav sonuçları 2014,açık ilköğretim sınav sonuçları 15 Haziran,

Açık ilköğretim sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, 15 Haziran açık ilköğretim sınav sonuçları, açık ilköğretim sınav sonuçları sorgulama,açık ilköğretim sınav sonuçları 2014,açık ilköğretim sınav sonuçları 15 Haziran,açık ilköğretim sınav sonuçları 2014 15 Haziran

15 Haziran 2014 tarihinde Milli Eğitim tarafından tüm Türkiye genelindeki öğrencilerimize Türkiye geneli Açık Öğretim Ortaokulu 3. Dönem  sınavı planlanıp belirtilen tarihte sınav yapıldı. Yapılan sınavla ilgili her türlü bilgi belge soru ve cevaplar, cevap anahtarları, sınav sonuçları sitemizden yayınlanacaktır. akcadagguncel.com sitemizi sık kullanılanlara ekleyerek uzman kadromuzca hazırlanacak sınav haberini bu sayfadan takip edebilirsiniz.

Sınav Giriş belgesi, Sınav soru ve cevapları, sınav cevap anahtarı ve sınav sonuçları MEB sınav takvimine göre hazırlanacağından ilgili kurum açıklandığında anında sitemize ekleneceğini hatırlatırız. Bize destek olmak amacıyla facebook sayfamızı ve twitter sayfamızı da takip ederek gündeme dair önemli sınav haberleri ve sınav takvimlerini takip edebilirsiniz.

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılı 3. Dönem sınav yerleri belli oldu. Öğrencilerimiz Öğrenci girişinden AÖO Bilgi Sistemine kullanıcı adı ve şifresi ile girdikten sonra; "Bilgi Kontrol Ekranları" menüsü altında ki "Öğrenci Sınav Giriş Bilgileri" ekranına girerek sınav yerlerini öğrenebilirler. Sınav 15 Haziran 2014 Pazar günü saat 10:00 ve 14:00 olmak üzere 2 oturum halinde yapılacaktır.

15 Haziran 2014 Açık Ortaöğretim Okulu 3. Dönem Sınavı Cevap Anahtarı için tıklayınız.

Sınav sonuçları ise 15 Temmuz 2014 tarihinde açıklanacak

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum