29-30 Nisan AÖF sınavı nasıldı soru ve cevap yorumları

29-30 Nisan AÖF sınavı nasıldı soru ve cevap yorumları
AÖF sınavı bahar dönemi vize sınav sona erdi. Peki AÖF sınavı nasıldı, AÖF sınavı soru ve cevapları nasıldı, AÖF sınav yorumları en güncel yorumlarla sitemizde tartışıyor. AÖF yorumuzunu yazın yayınlayalım...

AÖF sınavı sona erdi AÖF bahar dönemi vize sınavının ardından gözler AÖF sınavı soru ve cevaplarına çevrildi. Peki aöf sınavı nasıldı, aöf soru ve cevapları nasıldı? Siz de AÖF sınav yorumlarınızı yazın intenrethaber yayınlasın. AÖF soru cevap ve sınav yorumları burada tartışılıyor.

AÖF SINAVI NASILDI SINAV YORUMLARI      

AÖF sınavı bahar dönemi vize sınav sona erdi. Peki AÖF sınavı nasıldıi AÖF sınavı soru ve cevapları nasıldı?

Açıköğretim Fakültesi, 1982 yılında kurulmuş olan ve Uzaktan eğitim metoduyla öğrencilerine hizmet veren, Anadolu üniversitesinin bir fakültesidir. Kendi ikamet ettiği ilde üniversite kazanamayıp farklı illerde okuma imkanı olmayan, hatta örgün olarak üniversite okumaya fırsatı olmayan Türk vatandaşlarının imdadına koşan bir sistemdir Açıköğretim. Tüm Türkiye'de hizmet veren açıköğretim fakültesi, bunun yanı sıra KKTC, Türki Cumhuriyetler ve Batı Avrupa'da da Türk vatandaşlarımıza hizmet sunmaktadır. Açık Öğretim ve Uzaktan Eğitim arasındaki fark: Uzaktan Eğitimde derslerin Canlı Ders olarak yapılmasıdır.

AÖF ÇIKMIŞ SORULARA NASIL ULAŞILIR?

AÖF çıkmış sorulara ve cevaplarına nasıl ulaşılacağı binlerce açıköğretim fakültesi öğrencisi tarafından merak konusu oldu. AÖF vize sınavları için artık çok az bir zaman kala binlerce öğrenci, sınavlara hazırlık yapmakla uğraşıyor. Sınavlara hazırlık aşamalarını sürdüren öğrenciler, kendilerini daha iyi hazırlamak için AÖF çıkmış sorular ve cevaplarından yararlanmak istiyorlar. Açıköğretim Fakültesi sınavları için hazırlıklarını sürdüren öğrenciler, vize sınavına girecek olmanın da etkisiyle AÖF geçme notunun nasıl hesaplandığını merak ediyor. Peki, AÖF çıkmış sorulara ve cevaplarına nasıl ulaşılır? AÖF geçme notu nasıl hesaplanır?
 
AÖF çıkmış soruları ve cevaplarını e-kampüs sistemine giriş yaparak görebilirsiniz. 2017 AÖF vize soruları ve cevaplarına da yayımlanır yayımlanmaz bu sistem üzerinden ulaşabilirsiniz.

AÖF SINAV SORU VE CEVAPLARINA NASIL ULAŞILIR?

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak (Açıköğretim Fakültesi oturum açma sayfası: için tıklayınız) "Fakülte" başlığından "Sınav Soruları" seçeneğine, "Bölüm" başlığından öğretim yılını, "Ders" başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler.
 
Eğer Açıköğretim sistemiyle öğrenim gören Açıköğretim Fakültesi, İşletme Fakültesi ve İktisat Fakültesi öğrencisi iseniz, "T.C. Kimlik Numaranız" ile e-Öğrenme Portalına oturum açabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.