19 Mayıs Üniversiteler tatil mi?

19 Mayıs Üniversiteler tatil mi?
19 Mayıs 2017 yani 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı günü tatil olacak mı? sorusunu merak etmeye başladı. İşte 19 Mayıs 2017 tatil olacak mı? sorusunun cevabı.
19 Mayıs 2017 yani 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve spor Bayramı günü tatil olacak mı? sorusu merak ediliyordu. İşte resmi tatil günleri...

2017 YILI RESMİ TATİL GÜNLERİ

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı da tatil olarak geçireceğimiz resmi bayramlardan olacak. Çünkü 19 Mayıs 2017 yılında Cuma gününe denk geliyor.
 
Tatilcilerin büyük bir çoğunluğu uzun bir tatil yapmak için Ramazan Bayramı’nı bekliyor. Ancak maalesef bu sene geçen senelerde olduğu gibi uzun bir tatil olmayacak. Çünkü Ramazan Bayramı Pazar, Pazartesi ve Salı günlerini kapsayacak. Bu yüzden uzun bir tatil yaşanmayacak gibi görünüyor. Ancak 26 Haziran ve 27 Haziran’a denk gelen Pazartesi ve Salı günleri tüm okullar ve iş dünyası için tatil olacak.
 
Yeni bir resmi tatil olarak darbe girişiminin ardından 15 Temmuz da var artık resmi tatiller listemizde. Ancak bu sene 15 Temmuz Cumartesi gününe denk geleceği için herhangi bir resmi tatil olmayacak. 30 Ağustos Zafer Bayramı ise Çarşamba gününe denk gelecek bir resmi tatil olacak.
 
Tatil yapmak isteyenlerin son imkanı olacak olan Kurban Bayramı ise 1 Eylül 2017 Cuma, 2 Eylül 2017 Cumartesi, 3 Eylül 2017 Pazar ve 4 Eylül Pazartesi olacak şekilde herkes için resmi tatil olarak ilan edilecek. Yani tatil yapmak isteyenleri Perşembe günü yarım gün olmak üzere 4,5 gün bekliyor.
 
29 Ekim cumhuriyet bayramı ise bu sene Pazar gününe denk gelen olan resmi bayramlarımızdan ve resmi tatillerimizden bir tanesi. Yani kamu kuruluşları bu tatilden de etkilenmeyecekler.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.