2-3 Ocak 2016 AÖL(Açık Öğretim Lisesi) 1.Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2-3 Ocak 2016 AÖL(Açık Öğretim Lisesi) 1.Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
Bu yazımızda sizlere 2-3 Ocak 2016 AÖL(Açık Öğretim Lisesi) 1.Dönem Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

AÖL 1. Dönem sınavları tamamlandı. Sınavlar 2 Ocak Cumartesi ve 3 Ocak Pazar günleri toplam 3 oturumda gerçekleştirildi.

Açık Öğretim Lisesi (AÖL) 2015-2016 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem sınavları 2 Ocak 2016 Cumartesi ve 3 Ocak 2016 Pazar günü yapıldı. Açık Lise öğrencilerinin girdikleri 2-3 ocak aöl 1.dönem sınavlarının tamamlanmasının ardından öğrenciler sınav soru ve cevap anahtarlarını merak etmeye başladı. 2-3 Ocak AÖl Sınavının sonuçları ne zaman açıklanacak, sınav cevap anahtarı nerede yayınlanacak. İşte detaylar...

Bildiğiniz gibi açık lise sınavları bu sene 2-3 Ocak 2016 tarihlerinde gerçekleştirildi. Öğrenciler 2 Ocak cumartesi günü 2 oturum ve 3 Ocak pazar günü ise 1 oturum olmak üzere toplam 3 oturumda sınavlara girdiler. 2-3 Ocak Aöl sınav soru ve cevapları sınavdan hemen sonra meb sitesinde yayınlanacak.

2 Ocak 2016 Sabah oturumunda adaylar Din kültürü, Felsefe, Seçmeli Dersler, Tarih, Coğrafya, İngilizce, Dil ve Anlatım, Türk Edebiyatı, Fizik, Kimya, Biyoloji, Ekonomi, Temel Dini Bilgiler, İşletme, Mantık, Sağlık, Trafik, Geometri, Fıkıh, Matematik gibi derslerden sınava girdiler.
Öğrenciler sınavdan çıkar çıkmaz verdikleri cevapların doğru olup olmadığını merak ediyor ve sınavdan geçip geçmediklerini öğrenmek istiyorlar. Çünkü aöl sınav sonuçlarının açıklanmasına daha 3 hafta gibi bir süre var.

2-3 OCAK AÖL SINAV SONUÇLARI  NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
2-3 Ocak tarihinde yapılan Aöl 1.Dönem sınavlarının sonuçları 25 Ocak 2016 tarihinde açıklanacak. Öğrenciler sınav sonuçlarını aol meb sitesinden öğrenci şifresi ile giriş yaparak öğrenebilirler.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum