2. Dönem TEOG Mazeret Sınavı Soruları ve Cevapları

2. Dönem TEOG Mazeret Sınavı Soruları ve Cevapları
20-21 Mayıs 2017 tarihlerinde yapılan TEOG mazeret sınavı soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

TEOG 2. Dönem Mazeret Sınav Soruları ve Cevapları ne zaman yayınlanır?

2017 Yılı TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı'nın ilk gün oturumları Türkçe, Matematik, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi derslerinden yapıldı. 20 Mayıs 2017 tarihinde yapılan TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı birinci gün soru ve cevaplarının, ikinci gün oturumları da sona erdikten sonra açıklanması bekleniyor.
 
TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı 20 Mayıs 2017 tarihinde başlayacak. İlk olarak Türkçe dersi oturumu saat 09.00'da uygulandı daha sonra Matematik dersi oturumu saat 10.10'da uygulandı ve son olarak Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi dersi oturumu ise saat 11.20'de uygulandı. Böylece TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı'nın ilk gün oturumları sona ermiş oldu.
 
TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı 21 Mayıs 2017 tarihinde ise İlk olarak Fen Bilimleri dersi oturumu saat 09.00'da yapıldı daha sonra İnkilap Tarihi dersi oturumu saat 10.10'da yapıldı ve son olarak Yabancı Dil dersi oturumu ise saat 11.20'de uygulandı. Böylece TEOG 2. Dönem Mazeret Sınavı'nın ikinci gün oturumlarıda sona ermiş oldu.
 
TÜRKÇE DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
MATEMATİK DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
FEN BİLİMLERİ DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
T.C. İNKILAP TARİHİ VE ATATÜRKÇÜLÜK DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
İNGİLİZCE DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
ALMANCA DERSİ Soru Kitapçığı için tıklayınız
DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ DERSİ (ERMENİ OKULLARI İÇİN) Soru Kitapçığı için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
37
0
0
0
0
22
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.