2 Ekim 2016 Özel Güvenlik Sınav Soruları yayınlandı

2 Ekim 2016 Özel Güvenlik Sınav Soruları yayınlandı
2 Ekim ÖGG - Özel Güvenlik Sınavı 66’ncı Temel Eğitim ve 42’nci Yenileme Eğitim Sınavı bugün yapıldı.

2 Ekim Pazar ÖGG - Özel Güvenlik Sınavı 66’ncı Temel Eğitim ve 42’nci Yenileme Eğitim Sınavı bugün yapıldı. Sınav soruları hafta içi yayınlanacaktır. Sınav sonuçları ve Cevap anahtarı ise 15 Ekim Cuma günü açıklanacaktır.

ÖZEL GÜVENLİK TEMEL  EĞİTİMİ SINAV SORULARI:   

66. TEMEL SORULARI.pdf

ÖZEL GÜVENLİK TEMEL EĞİTİM SINAV CEVAP ANAHTARLARI:    Daha sonra yayınlanacak

66. TEMEL EĞİTİMİ SINAV CEVAP ANAHTARI.pdf

ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ SINAV SORULARI:     

42. YENILEME SORULARI.pdf

ÖZEL GÜVENLİK YENİLEME EĞİTİMİ SINAV CEVAP  ANAHTARLARI:   Daha sonra yayınlanacak

Sınavla ilgili gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Özel  güvenlik sınav soruları ve özel güvenlik yenileme sınav soruları yapılan en son değişikliklerle birlikte toplam 125’şer sorudan oluşmaktadır. Silahsız özel güvenlik adaylarının 100 sorulu yazılı sınav süreleri 120 dakika (2 saat), silahlı özel güvenlik adaylarının 125 sorulu sınav süreleri 150 dakika (2.5 saat) tir. Bu sınavda Yanlış doğruyu götürmez. Özel güvenlik olmak isteyenler özel güvenlik sınavına, özel güvenlik kimlik kartı yenilemek isteyen özel güvenlikler özel güvenlik yenileme sınavına girmeleri gerekmektedir. Sılahsız özel güvenlik adaylarının başarılı olabilmesi için 100 adet özel güvenlik temel eğitim sınavı sorularından 60 adedini doğru cevaplayıp 60 puan almaları gerekmektedir. Silahlı özel güvenlik adaylarının ise 100 adet özel güvenlik temel eğitim sınavı sorularından 60 puan, 25 adet özel güvenlik sınavı silah eğitimi sorularından ve 5 atıştan toplamda 60  puan almaları gerekmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
8 Yorum