20 Temmuz Öabt Alan Sınavı Soruları 2014 Kpss Öabt Alan Sınavı Soru ve Cevapları ÖSYM

20 Temmuz Öabt Alan Sınavı Soruları 2014 Kpss Öabt Alan Sınavı Soru ve Cevapları ÖSYM
20 Temmuz Öabt Alan Sınavı Soruları 2014 Kpss Öabt Alan Sınavı Soru ve Cevapları ÖSYM

20 Temmuz Öabt Alan Sınavı Soruları 2014 Kpss Öabt Alan Sınavı Soru ve Cevapları ÖSYM 2014 Kpss Öğretmenlik ÖABT Alan Sınavı Soruları ve Cevapları 20 Temmuz ÖABT Sınav Soruları 2014 (20 Temmuz) Kpss 2014 Öabt Alan Sınavı Soru ve Cevapları Tüm Bölümler 20 temmuz 2014 ÖABT Alan Sınavı Soruları Tüm Branşlar ( ÖABT sınav soruları ve cevapları) 2014 Öabt Sınav Soruları ve Cevapları 20 Temmuz ÖABT 2014 Öğretmenlik Alan Sınavı Soruları ve Cevapları Sayfası 2014 Alan Sınavı Soruları ve Cevapları 20 Temmuz Kpss 20 Temmuz ÖABT Alan Sınavı  Soruları 2014 (Tüm Branşlar) için derlediğimiz bu haber turunda alan sınavı soru ve cevaplarıbulabilecek bran branş değerlendirmeye alabileceksiniz. Bugün sabah 9.30 saatlerinde başlayan öabt alan sınavı sonrası adaylar doğru ve yanlışlarını kontrol edebilemek amacıyla öabt alan sınavı soruları ve cevapları 2014 yılı için öğrenmek istiyorlar. Bu kapsamda öğretmenlerimiz için hazırladığımız bu alan sınavı sayfasında her branşa ait alan sınavı soruları 2014 yılı için bulabileceksiniz. 

Bilindiği gibi 5 temmuz tarihindeki gk gy ve eğitim bilimlerinden oluşan sınav sonuçları ösym tarafından açıklandı. Bazı adaylar alan sınavından önce bu sonuçların açıklanması için tepki gösterdi. Böyle bir süreçten geçen ve bugün son adımı gerçekleşen ösym kpss sınavlarının sonu oluyor. 2014 Öabt alan sınavı soruları ve cevapları her branş için ayrı ayrı oluşturduğumuz sayfalara tıklayarak öğrenebileceksiniz. 2014 alan sınavı soruları sayfamızda tüm gelişmeleri bire bir yakından takip edebilecek gerek sıralam robotu gerek özel haberleriyle eğitimde öncü site olan sayfamızdan tüm gelişmeleri takip edebileceksiniz. 2014 alan sınavı soru ve cevapları değerlendirmeleri yapmak için haberimizin devamında yer alan branş istelerine tıklayarak yapabilrisiniz. 

Bugün alan sınavı Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri/fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik (lise), fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, Almanca, İngilizce, rehber öğretmen ve sınıf öğretmenliği alanlarında uygulandı. Bu sınavın sona ermesinden sonra bu branşlar için ayrı ayrı oluşturduğumuz sayfada değerlendirmelere katılabilrisiniz. 

2014 ÖABT sınavında sorulan soruların %10′luk kısmı aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

2014-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT): Soru Kitapçıkları ve Yanıtları (%10)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.