2013 DGS Tercih/Yerleştirme sonuçları tahminen ne zaman açıklanır?

2013 DGS Tercih/Yerleştirme sonuçları tahminen ne zaman açıklanır?
2013 DGS tercih sonuçları ne zaman açıklanacağı çok merak ediliyor.

2013 DGS tercih yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak ?

Geçen yıl 10 ylül’de açıklanan DGS yerleştirme sonuçlarının bu yıl ne zaman açıklanacağı merakla bekleniyor. ÖSYM’nin yaptığı resmi açıklamaya göre 2013 DGS sonuçlarına göre yapılan merkezi yerleştirmeler bu ay sonuna kadar açıklanacak. Bu sene Lys gibi büyük bir sınavın sonuçlarını 1 haftada açıklayan ÖSYM DGS tercih sonuçlarını da 26 ya da 27 Ağustos 2013 tarihlerinde açıklamış olacaktır.

DGS ile üniversitelere yerleşen adayların kayıtları 2-3 Eylül tarihlerinde yapılacak. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını ÖSYM’nin sitesinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile öğrenebilecek.

Adayların adreslerine yerleştirme sonuç belgesi gönderilmeyecek. Yükseköğretim programlarından birine yerleşen adayların fotoğraflı sonuç belgeleri, adayın kazandığı üniversite rektörlüğüne elektronik ortamda gönderilecek. Sınavı kazanan adaylar ilgili üniversitelere başvurarak kayıt yaptıracak.

DGS Yerleştirme Sonuçları Öğrenmek İçin Tıkla

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.