2013 LYS Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tıkla Öğren 24 Temmuz

2013 LYS Yerleştirme Sonuçları ÖSYM Tıkla Öğren 24 Temmuz
LYS tercih sonuçları bugün açıklanabilir. 18 Temmuz’da sona eren tercih dönemi sonrası 2013 LYS Yerleştirme sonuçları her an açıklanabilir.

ÖSYM ve diğer medya kaynaklarından edinilen son bilgilere göre 2013 LYS tercih Sonuçları en geç cumaya kadar açıklanacak, sonuçlar bugün bile açıklanabilir.

LYS Yerleştirme İşlemleri Tamamlandı 

Son Dakika (23 Temmuz Saat 15:24) : TRT Muhabirinin ÖSYM ile yaptığı görüşmeye göre LYS yerleştirme sonuçları tamamlandı, son kontroller yapılıyor. Aynı zamanda KPSS sonuçlarının değerlendirme işlemleri de yapılmaktadır. Ancak ÖSYM, yetkilileri önceliklerinin LYS yerleştirme sonuçlarını açıklamak olduğunu ifade etmişlerdir.

Bir üniversiteye yerleşme heyecanı taşıyan binlerce üniversite adayını yakından ilgilendiren 2013 LYS yerleştirme sonuçları 24 Temmuz 2013 Çarşamba yada Perşembe günü açıklanacak. Üniversite LYS tercih sonuçlarında en geç Perşembe gününe kadar açıklamasını herkes bekliyor.

Yerleştirme Sonuçları için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.