2015 TEOG Lise Taban Puanları

2015 TEOG Lise Taban Puanları
2. dönem TEOG sınavları 29-30 Nisan 2015 tarihlerinde yapılacak. İyi bir lise için 8. sınıf öğrencileri bu sınavdan sonra yaz döneminde hesaplanacak olan okul puanlarına yoğunlaşacaklar. Ve en önemli husus TEOG lise puanları olacak.

Puanlar Ne Zaman Açıklanacak?

İkinci dönem ortak sınavlar yapıldıktan sonra sonuçlar her zaman ki gibi karne dönemine yakın bir zamanda yani haziran ayında e-okul‘da açıklanacak. Tabi burada açıklanan sınav puanları olacaktır. Akabinde 1. ve 2. dönem ortak sınav puanları bir arada hesaplanarak öğrencilerin 2015 TEOG yerleştirme puanları ile yüzdelik dilimleri ortaya çıkacak ve MEB tarafından açıklanacak.  Daha sonra lise tercih heyecanı başlayacak. İşte tam da bu tercih döneminde sizlerin TEOG lise taban puanları 2014 2015 bilgine ihtiyacınız olacak. Aşağıdan tüm illerin TEOG taban puanları ve yüzdelik dilimleri bilgisini görebilirsiniz.

2015 TEOG PUANI ÖĞREN TIKLA ÖĞREN

İL İL LİSE TABAN PUANLARI VE TERCİH ROBOTU İÇİN TIKLAYINIZ

Karne Döneminde Açıklanan Ortak Sınav Puanları ile TEOG Puanı Aynı Şeyler Değil

Birçok 8. sınıf öğrencisi, e okul veli bilgilendirme sisteminde açıklanan 2. ortak sınav sonuçlarını yerleştirme puanı sanıyor. Halbuki durum sanıldığı gibi değil. Çünkü TEOG tercih puanlarınız Haziran sonu ya da Temmuz ayı başı gibi MEB tarafından hesaplanarak açıklanacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.