2014 Dgs Sınavı Zor Mu? DGS Sınavı Kolay Mı? (DGS Soruları Nasıldı)

2014 Dgs Sınavı Zor Mu? DGS Sınavı Kolay Mı? (DGS Soruları Nasıldı)
2014 Dgs Sınavı Zor Mu? DGS Sınavı Kolay Mı? (DGS Soruları Nasıldı). Dgs sınavı sonrasında üniversite adayları kaç puan aldıklarını kolaylıkla öğrenebilecekler. Dgs sınavı zor mu kolay mı siz sınava giren arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz. Sizce 201

2014 Dgs Sınavı Zor Mu? DGS Sınavı Kolay Mı? (DGS Soruları Nasıldı). Dgs sınavı sonrasında üniversite adayları kaç puan aldıklarını kolaylıkla öğrenebilecekler. Dgs sınavı zor mu kolaymı siz sınava giren arkadaşlarımızın yorumlarını bekliyoruz. Sizce 2014 Dgs zormu kolaymı, hangi sorular zor hangi sorular kolay yorumlarınızla dgs sınavını değerlendirmek daha kolay olacak. Sayısal, sözel, eşit ağırlık bölümleriyle ilgili puan hesaplama sistemi. Dgs adaylarının beklenen günü geldi sınav sonrasında da adaylar sınav sonuçlarını merakla bekleyecekler.

Sınavda uygulanmakta olan testin genel amacı, lisans öğrenimindeki başarıda etkili olan sayısal ve sözel içerikli akıl yürütme becerilerinin ölçülmesidir. Sınavın soru sayıları ise 60 sözel 60 sayısal olarak toplamda 120 soru ve 140 dakika olarak sınav süresi belirlenmiştir. Her iki bölüm içinde 10'ar tane mantık sorusu bulunmaktadır. Bu amaçla hazırlanan sorular, ön lisans programlarında kazanılan bilgi ve becerileri ölçmeye yönelik olmamaktadır. Test soruları, farklı alanlardan gelen yükseköğretim kurumu mezunlarının cevaplayabilecekleri nitelikte olmaktadır. Sınavda 4 yanlış 1 doğruyu götürmekle beraber, yanlışlar ilgili bölümün doğrularını götürmektedir.

Yorumlarınızı ve sorularınızı birlikte değerlendirelim.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.