2014 ilköğretim Matematik Alan Sınavı (Öabt) Soruları ve Cevapları

2014 ilköğretim Matematik Alan Sınavı (Öabt) Soruları ve Cevapları
2014 ilköğretim Matematik Alan Sınavı (Öabt) Soruları ve Cevapları

2014 İlköğretim Matematik Alan Sınavı (Öabt) Soruları ve Cevapları sınava giren adaylar tarafından oldukça çok merak edilen konuların arasında yer almaktadır. Bilindiği gibi 5 Temmuz tarihli genel kültür genel yetenek ve eğitim bilimleri sınavından sonra İlköğretim Matematik alan sınavı soruları ve cevapları bu haber sayfamıda sınavdan çıktıktan sonra türkçe branşına ait olan alan sınavını değerlendirebilrisiniz.

Şimdiden tüm okuyucularımıza geçmiş olsun derken İlköğretim Matematik alan sınavı soruları ve cevapları yayınlanır yayınlanmaz eş zamanlı olarak bu sayfada bulabilrisiniz. 

Bugün 9.30'da başlayan sınav 50 soruluk bir sınava girdiler. İlköğretim Matematik öabt (alan sınavı) soru ve cevapları bu sayfada bulabileceksiniz.

2014 ÖABT sınavında sorulan soruların %10′luk kısmı aşağıdaki bağlantılarda yer almaktadır.

2014-KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT): Soru Kitapçıkları ve Yanıtları (%10)

0
2
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.