2014 KPSS Matematik Soruları ve Cevapları İle Yorumlar

2014 KPSS Matematik Soruları ve Cevapları İle Yorumlar
5 Haziran 2014 KPSS Matematik Soruları ve Cevapları İle Yorumları KPSS Sınav Yorumu

Matematik KPSS 5 Haziran Lisans düzeyi 2014 KPSS genel yetenek genel kültür testi tamamlandı. 2014 KPSS Matematik soruları ve cevapları tamamı sizlerin katkıları ile bu sayfada.  KPSS Matematik soruları cevap anahtarı ve KPSS Matematik soruları yorumları nasıldı zor muydu kolay mıydı , değerli adaylar aşağıdan KPSS’de Matematik testinde çıkan ve hatırladığınız soruları yazarak paylaşıma katkıda bulunabilirsiniz. Ayrıca ÖSYM tarafından KPSS sorularının %10 u yayınlandığında onları da sayfamıza ekleyeceğiz.

2014 KPSS Matematik Soruları ve Cevapları Hakkında Hatırladığınız Soruları ve Yorumları Aşağıdan Hemen Yazabilirsiniz.

arkdaslar emek harcayıp çalışanlar yapamadı diye üzülmesinler, bu sınavda sıralama faktörü acayip etkili olucak yani geçen yıl 85 le kapatan biyere bu yıl 78 le atanablirsiniz.. o yüzden ümidi yitirmeyin unutmayın ki herkese aynı sorular geldi yapan çok az insan çıkıcak :) :)allah çalışanın hakkını versin

bagaj sınırı 25 kesirli 92/55 benzin sorusu 800 toplam alan % 30 mutlk değer 1

kesirlıyı hatırlamadım ama çarpanlara ayırma x_4/x+2ydı. Kırazlı elmalı soru 10du.bi tane De bir vardı galiba mutlak değer Olabilir ama emin degilim

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.