2014 KPSS Sınav Soruları Yorumları Zor muydu Kolay mıydı

2014 KPSS Sınav Soruları Yorumları Zor muydu Kolay mıydı
KPSS soruları zor muydu kolay mıydı 2014 KPSS sınav yorumları, KPSS sınav soruları ile sınav yorumları 2014 KPSS soruları nasıldı sınav yorumları görüşler yorumar

2014 Lisans düzeyi 2014 KPSS genel yetenek genel kültür testi tamamlandı. 2014 KPSS Türkçe Tarih Coğrafya Vatandaşlık Matematik Güncel Bilgiler soruları ve cevapları tamamı sizlerin katkıları ile bu sayfada.  KPSS Türkçe Tarih Coğrafya Vatandaşlık Matematik Güncel Bilgiler soruları cevap anahtarı ve KPSS Türkçe Tarih Coğrafya Vatandaşlık Matematik Güncel Bilgiler soruları yorumları nasıldı zor muydu kolay mıydı , değerli adaylar aşağıdan KPSS’de Türkçe Tarih Coğrafya Vatandaşlık Matematik Güncel Bilgiler testinde çıkan ve hatırladığınız soruları yazarak paylaşıma katkıda bulunabilirsiniz.

Ayrıca ÖSYM tarafından KPSS sorularının %10 u yayınlandığında onları da sayfamıza ekleyeceğiz.

2014 KPSS Türkçe Soruları Cevapları ve Yorumları İçin Tıkla

2014 KPSS Matematik Soruları Cevapları ve Yorumları İçin Tıkla

2014 KPSS Coğrafya Soruları Cevapları ve Yorumları İçin Tıkla

2014 KPSS Tarih Soruları Cevapları ve Yorumları İçin Tıkla

2014 KPSS Vatandaşlık Soruları Cevapları ve Yorumları İçin Tıkla

2014 KPSS Güncel Bilgiler Olaylar Soruları Cevapları ve Yorumları İçin Tıkla

Yorumlardan bazıları aşağıdaki gibidir.

hayatımda ki en berbat sınavdı kpss kahrol o ne biçim matematık ne bıcım tarıh sorularydı bı de neden atanamadınız dersınız !!!

Tari̇h zorladi ama femi̇n sorulari i̇şi̇mi̇zi̇ kolaylaştirdi güncelleri̇n hepsi̇ çikti matemati̇k çok benzerdi̇

ıztırar hali ---adaletbakanı---- jandarma içişleribakanlığı----tibet---pekin---kazımk.bekir p.---zeytindağı.----galileo----gabriel garcia marquez

mecelle adi gecen bir soru vardi
ilk gizli acik oy tarihi vardi

padişahın sürgün yetkisinin kaldırılması (2,meşruti̇yeti̇n i̇lanindan sonra kanuni̇ esasi̇deki̇ yapilan deği̇şi̇klerle olmuştur)

dünyanın tepesi sorusu saçma ..dünyanin en yuksek yeri nepalde bulunur ..ama insanların izafi olarak belirledikleri yer çin de eğer ikiside şık larda varsa hangisini baz alacaz

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.