2014 Öabt (Alan Sınavı) Yorumları 20 Temmuz

2014 Öabt (Alan Sınavı) Yorumları 20 Temmuz
2014 Öabt (Alan Sınavı) Yorumları 20 Temmuz - Sınav Soruları Nasıldı Zor mu Kolay mı

2014 Öabt (Alan Sınavı) Yorumları 20 Temmuz Alan Sınavı Zor Muydu Kolay mı ? 2014 ÖABT 2014 ÖABT Alan Sınavı Zor Muydu Kolay Mı ?bugün sınavdan çıkan binlerce öğretmen adayının şüphesiz en çok merak ettiği konuların biride öabt alan sınavı kolay mıydı zor mu ? sorusu olmaktadır. Bilindiği gibi kpss sınavlarının son aşaması olan öabt alan sıanvı bugün yapıldı. Binlerce aday bugün öabt sınavına katıldı. Her aday için büyük bir heyecan dolu olarak katıldığı öabt alan sınavı zor muydu kolay mı ? sorusunu siz değerli okuyucularımıza soruyoruz. Böylece yorumlar kısımını kullanarak sınav hakkında görüşlerinizi bırakabilrisiniz.

Tüm adaylara geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz. Bilindiği gibi bugün alan sınavı Protokol uyarınca 2014 yılında ÖSYM tarafından yapılacak Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi(ÖABT), Türkçe, ilköğretim matematik, fen bilimleri/fen ve teknoloji, sosyal bilgiler, Türk dili ve edebiyatı, tarih, coğrafya, matematik (lise), fizik, kimya, biyoloji, din kültürü ve ahlak bilgisi, Almanca, İngilizce, rehber öğretmen ve sınıf öğretmenliği alanlarında uygulandı.ÖABT geçen yıl 15 alanda uygulanmıştı. Bu yıl geçen yıldan farklı olarak ÖABT, Fransızca alanında uygulanmayacak, rehber öğretmenliği ve sınıf öğretmenliği alanlarında uygulandı.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.