2014 TEOG nakil sonuçlarına nereden bakılıyor?

2014 TEOG nakil sonuçlarına nereden bakılıyor?
TEOG nakil sonuçları, 2014 teog nakil tercih sonuçları, 2014 lise nakil sonuçları

2014 Teog tercih ve yerleştirme sonuçları 22 Ağustos 2014 tarihinde açıklandı.
Yerleştirme sonrası nakil başvuruları 25 Ağustos 2014 tarihinde başlayıp haftalık periyotlarla 26 Eylül 2014 günü mesai bitimine kadar devam edecektir.

Resmi okullar arasındaki “yerleştirme nakil işlemleri” ise veli tarafından öğrencisinin kesin kaydının yapıldığı okul müdürlüklerine şahsen başvuru ile değerlendirmeye alınacaktır.

“Yerleştirme nakil işlemlerine” ilişkin ilk başvurular 25-28 Ağustos 2014 tarihleri arasında alınacak ve 29 Ağustos 2014 günü saat 19:00’da sonuçlar ilan edilecektir.

“Yerleştirme nakil işlemleri”, haftalık yapılacak olup, öğrencilerimiz her bir nakil talebinde sadece tek okul tercihinde bulunacaktır.

Eylül ayı sonuna kadar haftalık periyotlarla gerçekleştirilecek olan yerleştirmeye yönelik nakil işlemleri, okulların ilan edilen boş kontenjanları için yapılacaktır. Yerleştirme nakil döneminde, başka bir resmî/özel okula nakil talebinde bulunan öğrencilerden boşalacak kontenjanlar bir sonraki haftanın boş kontenjan listesinde yer alacaktır. Söz konusu işlemler sonucu nakil talebi gerçekleşenler ve boş kalan kontenjanlar e-okul sistemi üzerinden ilan edilecektir.

26 Eylül 2014 tarihinden sonra yapılacak nakil başvuruları, ortaöğretim kurumları arasında nakil esaslarına göre taban puanlar esas alınarak gerçekleştirilecektir.

2014 TEOG Nakil  Sonuçları (Açıklandığında Aktif Olacak)

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.