Analiz Deneme Sonuçları

Analiz Yayınları Deneme Sınav Sonuçlarına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Analiz Yayınları 2002’de Veysel Üstündağ tarafından kuruldu. Yayın dünyasına ilköğretim 2.sınıftan 8.sınıfa kadar yaprak test ve deneme sınavları ile başlayan Analiz Yayınları daha sonraki yıllarda yayın çeşidini 200’ü aşkın ürünlerden oluşan bir yelpazeye çıkarmış durumdadır.

1.Sınıf seti, soru bankası, yaprak testler, matematik kitabı, dilbilgisi kitabı, konu anlatımlı yardımcı ders kitapları uzun araştırmalar ve emekler sonucunda ortaya çıkarılmıştır. Bu süre zarfında kaliteden ödün vermeden sürekli büyüyen bir kurum olmuştur.

Türkiye’nin 81 ilinde satış ve pazarlama ekibi ile 580’den fazla bayisi bulunmaktadır. Analiz Yayınları, yılların getirdiği birikim ve iş hukuku ile Türkiye’nin dört bir yanında bayilikler vermiş ve sağlam bir örgütlenme ağı kurmuştur. Bu ağ üzerinden dileyen herkesin Analiz Yayınlarına kolayca ulaşabilmesini sağlamıştır.

Analiz Yayınları, Türkiye genelinde yapmış olduğu deneme sınavlarıyla sektöründe lider duruma gelmiştir. 2023-2024 yılında yapacakları Sınav Takvimi ne buradan ulaşabilirsiniz.

Analiz yayınları deneme sınavı sonuçları öğrenci girişi burayı tıklayarak ulaşabilirsiniz. Tıklayınız