2015 LYS YGS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

2015 LYS YGS Tercih Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
6-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında alınan, LYS YGS Yerleştirme sonuçları en geç bir hafta içerisinde açıklanacaktır.

Bu yazımızda sizlere 2015 Üniversite Yerleştirme Sonuçları konusunda bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

2015-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlanır tamamlanmaz, ÖSYM Yerleştirme Sonuçlarınızı,ÖSYM'nin (https://sonuc.osym.gov.tr) İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

2015 LYS YGS Tercih Sonuçlarının duyurulması ile alakalı kesin tarih belirtilmemiştir.Ancak,2015 YGS LYS Tercih Sonuçlarının en geç bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.Üniversite kayıtlarının da 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında alınacağı ifade edilmektedir.

ÖSYM tarafından,2015 LYS YGS Tercih Sonuçları ile alakalı güncel bilgiler geldikçe sizlere anlık aktarmaya devam edeceğiz.2015 LYS YGS Yerleştirme Sonuçları hakkında detaylı bilgiye  sitemizden ulaşabileceksiniz.

"Bir şey bilmediğim dışında başka bir şey bilmiyorum."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Sokrates

sokrates ile ilgili görsel sonucuFilozof
Sokrates, Antik Yunan filozofudur. Heykeltıraş Sophroniskos'un ve ebe Fenarete'nin oğludur. Yunan Felsefesinin kurucularındandır.
Doğum: Atina Uygarlığı
Ölüm: MÖ 399, Atina Uygarlığı
Eşi: Xanthippe
Ebeveynleri: Sophroniscus, Phaenarete
Çocukları: Menexenus, Lamprocles, Sophroniscus
Kardeşleri: Patrocles

Daha fazla biyografi için tıklayınız.

Neyzen Tevfik Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.