2015 ÖSYM’den Üniversite Tercih Rehberi

2015 ÖSYM’den Üniversite Tercih Rehberi
ÖSYM’nin 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları Rehberi aşağıda yer almaktadır. Rehberi kullanarak ilgili kılavuzda yer alan bölüm ve üniversitelerin taban puan ile kontenjan bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere ÖSYM Üniversite Tercih Rehberi konusunda bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

2015 YGS ve LYS sonuçlarını aldıktan sonra, tercihlerinizi belirlemenizde size yardımcı olmak amacıyla hazırlanan bu sayfada 2015 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunda yer alan yükseköğretim programlarında üniversite adı, program adı, puan türü, programın bulunduğu şehir, vb alanlara göre arama yapabilir ve her bir puan türündeki başarı sıranız ile, girmeyi düşündüğünüz yükseköğretim programlarına geçen yıl yerleşen en küçük puana karşılık gelen başarı sırasını karşılaştırarak girebileceğiniz programları (tercihlerinizi) belirleyebilirsiniz.

Tablo-3’de yer alan yükseköğretim programlarından arama yapmak istiyorum

Tablo-4’de yer alan yükseköğretim programlarından arama yapmak istiyorum

Tüm yükseköğretim programlarından (Tablo-3 ve 4) arama yapmak (minimum puansız) istiyorum

Tablo-3 ve 4’de yer alan yeni açılan, kontenjanı merkezi yerleştirme ile dolmayan ve puan türü değişen yükseköğretim programlarından arama yapmak istiyorum

"İki şeyi unutma; Allah’ı ve ölümü. İki şeyi unut başkasına yaptığın iyiliği, başkasının sana yaptığı kötülüğü."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Hz. Mevlâna

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.