2015 Üniversite Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak?

2015 Üniversite Tercih Sonuçları ne zaman açıklanacak?
ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2015 yılı üniversite tercihleri kısa bir süre sonra bitiyor. Tercihler sonrası endişeli bekleyişini devam ettiren öğrenciler üniversite tercihlerinin ne zaman açıklanacağını merakla bekliyor. Hangi üniversiteyi kazandıklar

Bu yazımızda sizlere Üniversite Yerleştirme Sonuçları konusunda bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

6-16 Temmuz 2015 tarihleri arasında alınan, LYS-YGS Yerleştirme sonuçları en geç bir hafta içerisinde açıklanacaktır. 2015-ÖSYS yükseköğretim programlarına merkezî yerleştirme işlemleri tamamlanır tamamlanmaz,ÖSYM Yerleştirme Sonuçlarınızı,ÖSYM'nin (https://sonuc.osym.gov.tr) İnternet adresinden açıklanacaktır. Adaylar, yerleştirme sonuçlarını yukarıda belirtilen İnternet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Yerleştirme Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

TERCİH SONUÇLARI BELLİ OLUYOR

2015 LYS YGS Tercih Sonuçlarının duyurulması ile alakalı kesin tarih belirtilmemiştir.Ancak,2015 YGS LYS Tercih Sonuçlarının en geç bir hafta içerisinde açıklanması bekleniyor.Üniversite kayıtlarının da 3-7 Ağustos 2015 tarihleri arasında alınacağı ifade edilmektedir.

Üniversite tercih sonuçlarının 22 Temmuz-25 Temmuz arasında açıklanması bekleniyor. Sonuçlara aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

"Cehalet kötü bir bitki gibidir; diktatörler bu bitkiden istifade ederler; oysa demokrasilerde vatandaşların cehaletine katlanılamaz."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Sir William Beveridge

Sir William Beveridge ile ilgili görsel sonucuİktisatçı
Doğum: 5 Mart 1879, Rangpur City, Bangladeş
Ölüm: 16 Mart 1963, Oxford, Birleşik Krallık
Ebeveynleri: Henry Beveridge

Daha fazla biyografi için tıklayınız.

Sir William Beveridge Kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.