2015 YGS ve LYS Yerleştirme Kılavuzu Yayınlandı - Tıkla İNDİR!

2015 YGS ve LYS Yerleştirme Kılavuzu Yayınlandı - Tıkla İNDİR!
2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu Yayımlandı.

Bu yazımızda sizlere konuda bilgiler vereceğiz. İşte detaylar....

2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması

2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 23-25 Haziran 2015 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr  internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini yapmadan önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2015-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.


1Temmuz 2015 GÜNCEL

(23 Haziran 2015 tarihinde ÖSYM’nin İnternet sayfasından yayımlanan kılavuz, Yükseköğretim  Kurulu Başkanlığının  ve Üniversitelerin düzeltme/değişiklik talepleri doğrultusunda güncellenmiştir.)

"Hayatınızın en değerli iki günü, doğduğunuz gün ile neden doğduğunuzu öğrendiğiniz gündür."

Daha fazla bilgi ve haber için tıklayınız.


Bir Söz

EgitimSistem.Com Özel Haber

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.