İlkokul Sene Başı Öğretmenler Kurulu Gündem Maddeleri

İlkokul Sene Başı Öğretmenler Kurulu Gündem Maddeleri
2020-2021 eğitim öğretim yılı İlkokul Sene Başı Öğretmenler Kurulu Gündem Maddeleri neler olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.
T.C 
……… KAYMAKAMLIĞI
……………… İLKOKULU ÖĞRETMENLERİNE

2020–2021 eğitim-öğretim yılı ders yılı başı öğretmenler kurulu toplantısı 25/08/2020 Pazartesi günü saat 11:00’da okulumuz çok amaçlı salonunda aşağıdaki gündeme göre yapılacaktır.

Belirtilen yer ve saatte COVİD-19 salgını önleme tedbirleri kapsamında kişisel önlemlerini alarak (maske takılması, sosyal mesafeye dikkat edilmesi) toplantıya hazırlıklı olarak katılmanızı rica ederim.

Belirtilen gün ve saatte toplantıda hazır bulunmanız hususunda;

Gereğini rica ederim.                                                                                                                                                                                               Okul Müdürü

GÜNDEM:

  1. Açılış, Yoklama ve Yazmanların Seçimi
  2. Gündemin okunması, eklenecek gündem maddesi olup olmadığının belirlenmesi.
  3. Bir önceki toplantıda alınan kararların değerlendirilmesi.
  4. Bakanlık emirleri,  mevzuat değişiklikleri, ilgili mevzuat.
  5. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Covıd-19 salgını koruma ve önleme tedbirleri kapsamında okul ortamında alınacak önleyici tedbirler ve uyulması gereken kurallar
  6. 2020-2021 Eğitim Öğretim Yılında Covıd-19 salgını sürecinde öğrencilerin öğrenme kazanımlarına ilişkin eksiklerin giderilmesine yönelik planlanan “Tamamlayıcı Eğitim Programı” uygulama süreçleri hakkında bilgilendirme yapılması
  7. Okul çalışma takviminin belirlenmesi.
  8. Şube rehber öğretmenlerinin belirlenmesi
  9. Sosyal kulüp çalışmalarının yürütülmesi ve toplum hizmeti çalışmalarının belirlenmesi.
  10. Okul zümre öğretmenler kurulu ile okul zümre başkanları kurulu hizmetlerinin yürütülmesi
  11. Okulumuzda kutlanacak belirli gün ve haftaların belirlenmesi
  12. Ünitelendirilmiş yıllık ders planları ve günlük ders planları.
  13. Okul rehberlik hizmetlerinin yürütülmesi, yenilenen ilgili yönetmeliğin görüşülmesi (Kaynaştırma eğitimi ve BEP planlarının görüşülmesi)
  14. Okul ve çevresinin risklerinin belirlenmesi.
  15. Öğrenci    başarısının ölçme ve değerlendirilmesi ve başarıyı artırıcı önlemlerin belirlenmesi, Ödül ve disiplin durumları.
  16. Okulun işleyişi ile ilgili alınacak önlemlerin belirlenmesi (Nöbet, Derse Giriş-Çıkış,  Ders Defterlerinin İşlenmesi, Taşımalı Eğitim, Ortak Alanların Kullanımı, Z Kütüphane, Öğrenci Kıyafetleri, Devam-Devamsızlık, Personel İzin, Okul-Veli İlişkileri, Resmi Yazıların Okunması, Personel İletişim Kaynaklarının Belirlenmesi, SMS Sistemi, Laboratuvar vb. Ortak Alanların Kullanımı vs.)
  1. Ders dışı eğitim çalışmalarının planlanması
  2. Destekleme ve yetiştirme kurslarının planlanması
  3. Okulda Oluşturulması Gereken Kurul, Komisyon, Ekip ve Komitelere Öğretmen Seçimi.
  4. Değerler eğitimi çalışmaları.
  5. Dilek ve temenniler, kapanış.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
0
1
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.