2016 AGD Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları

2016 AGD Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 17 Aralık 2016 AGD Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Öğrenciler 31 Aralık 2016 tarihinde www.efendimizinizinde.com adresinden Sonuç Açıklama Sistemine girerek TC Kimlik Numaraları ile Sınav Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Anadolu Gençlik Derneği’nin 4.sünü düzenlediği Siyer-i Nebi Yarışması tüm Türkiye’de 5 bin 587 lise ve 6 bin 304 ortaokulda gerçekleştirildi. Sınavda 400 bine yakın öğrenci ter döktü.

 
Anadolu Gençlik Derneği (AGD) organize ettiği ve Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) onaylı sınav için yüzbinlerce öğrenci Diyanet İşleri Başkanlığı (DİB) Uzmanı Mustafa Soykök’ün ‘İnsanlığın Saadeti İçin Hz. Muhammed(sas)’ kitabını okudu. Sınav Hakkâri’den Edirne’ye, Kilis’ten Sinop’a, Diyarbakır’dan İzmir’e kadar 81 il ve 800 ilçede gerçekleştirildi. Yüzbinlerce öğrencinin yanı sıra milyonu bulan veli de sınavın heyecanını yaşadı. ‘Kaybedeni olmayan yarışma’ sloganı ile herkesin ilgisini çeken sınav esnasında dikkat çeken anlar da yaşandı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
1
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
61 Yorum