2016 Doğa Okulları 2. Dönem Bursluluk Sınavı Ne Zaman

2016 Doğa Okulları 2. Dönem Bursluluk Sınavı Ne Zaman
Doğa Okulları 2. Dönem Bursluluk Sınavı Başvuruları Başladı. Doğa Okulları 2. Dönem Bursluluk Sınavı 19 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Şu anda devam etmekte olan 3. 4. 5. 6. ve 7. sınıflar için yapılacak olan Doğa Koleji Bursluluk sınavı 19 Mart 2016 Cumartesi günü tüm Doğa kampüslerinde eşzamanlı olarak yapılacak. Sınava başvuru yapmak için son gün 17 Mart 2016 olarak açıklandı. Kayıt olmak istediğiniz Doğa Okulu Kampüsü ve kazandığınız burs oranını öğrenmek için aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. Doğa Koleji Bursluluk sınavı ve sonuçları ile ilgili tüm detaylar aşağıdaki gibidir

Doğa Bursluluk Sınavı Sonuçları 19 Mart 2016 Cumartesi günü yapılacak olan sınavın sonrasındaki değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Doğa Koleji Giriş Sınavı Sonuçları için yukarda verilen linke tıklayabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.