2016 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı

2016 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı
İçişleri Bakanlığı bünyesinde alınacak kaymakam adayları için ÖSYM tarafından yapılan Kaymakamlık sınavı sona erdi. Sınav sorularını tartışıyoruz…
2016 İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Sınavı 17 Aralık 2016 09.30’da Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapıldı. Sınav 100 dakika sürdü ve 11.10’da sona erdi. Sınav soruları size göre nasıldı kolay mı zor mu?
 
Sınava giren adayların sınav hakkındaki düşüncelerini alıyoruz. Sizce Kaymakamlık sınavı kolay mıydı, zor muydu? En çok hangi sorularda zorlandınız? Kaymakamlık sınavına giren adayların, sınav hakkındaki yorumlarını ve değerlendirmelerini alıyoruz.
 
Sizce sınavdaki en zor ve en kolay soru hangisiydi? Beklediğiniz sorular mı çıktı?
Kaymakamlık sınavına giren adayların değerlendirme ve yorumlarına önem veriyoruz. Sizler de sınav ile ilgili yorumlarınızı ve değerlendirmelerinizi sayfamızın altında yer alan yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.