ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu Yayınlandı

ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu Yayınlandı
2017-ÖSYS tercih işlemlerine zaman başlayacak ve nene zaman sona erecektir. 2017 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu ÖSYM ne zaman yayınlayacak? Detaylar haberimizde...
Sınavlardan sonra adaylar, tercih telaşına girecek. 2017 ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu’nun, 22 Haziran’da ÖSYM internet adresinden paylaşılması planlanıyor.
 
ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Ömer Demir imzasıyla üniversitelere gönderilen yazıda, kılavuzda yer alabilecek hataların denetim edilmesi istendi. Metinde, kılavuzun 22 Haziran’da açıklanmasının planlandığı ve üniversitelerin programlarıyla ilgili bilgileri denetim etmeleri gerektiği dile getirildi.
 
2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunun Yayımlanması
 
2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzu, 22 Haziran-4 Temmuz 2017 tarihleri arasında ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden yayımlanacaktır. Kılavuz, adaylara ve diğer ilgililere ön bilgi vermek amacıyla yayımlanmaktadır. Bu nedenle adayların, tercihlerini belirlemeden önce tercih süresi içinde ÖSYM'nin internet adresinden yeniden yayımlanacak 2017-ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları Kılavuzunu dikkatle incelemeleri ve ÖSYM’den yapılan duyuruları takip etmeleri gerekmektedir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.