2016 Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı

2016 Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı
10-11 Aralık 2016 Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları ne zaman açıklanacak.

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı giriş belgeleri, ÖSYM tarafından resmi web sayfasından açıklandı!

Heyecan içinde belgeleri bekleyen adaylar, sonunda sınava girecekleri yerleri öğrenecek.

Adayların sınava gireceği, salon sıra ve bina atamaları yapıldı. ÖSYM, sınav giriş belgelerini böyle duyurdu;

''Sayıştay Eleme: Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı

2016 Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Yazılı Sınavının 1. Günü 10 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da uygulanacak olup 2. Günü 11 Aralık 2016 tarihinde saat 09:30’da gerçekleşecektir. Sınava başvuruda bulunan adayların, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmış olup adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden edineceklerdir.

Adayların bilgisine önemle sunulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI''

Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı GİRİŞ BELGELERİ için TIKLAYINIZ.

Temel Kurallar için TIKLAYINIZ.


Sayıştay Başkanlığı Sayıştay Denetçi Yardımcısı Adaylığı Eleme Sınavı hakkındaki tüm ayrıntılar ve çok daha fazlası için bizi takip etmeye devam ediniz.

Sınav sonuçları 27 Ocak 2017 tarihinde açıklanacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.