2016 Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları

2016 Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçları
Bu yazımızda sizlere 2016 Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınav Soruları Cevapları ve Sonuçlarının ne zaman yapılacağı konusunda bilgiler vereceğiz.
Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınavı başvurusu yapmak için tıklayınız. Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınavı ile ilgili tüm detaylar haberimizde.
 
Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınavı 27 Şubat 2016 Cumartesi günü yapılacak. Çeşitli illerde şubesi bulunmakta olan Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınavına şu anda 4. 5. 6. ve 7. sınıfta okuyan öğrenciler katılabilecek. Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınavına başvurmak için aşağıdaki kısayolu kullanabilirsiniz.
Sınav Ortaokulu Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?
 
Sınav sonuçları, 27 Şubat 2016 Cumartesi günkü Bursluluk Sınavı sonrasındaki değerlendirmenin tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Sonuçlar ve Bursluluk miktarı için yukardaki verilen adrese tıklayabilirsiniz.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.