2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Ders Kitapları

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak Ders Kitapları
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında İlköğretim ve Ortaöğretim de okutulacak Ders Kitapları kitap girişleriyle ilgili Bakanlığın yazısı ve kitap listesi yayınlandı.
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okutulacak İlkokul, Ortaokul, Lise Ders Kitapları Listesi MEB tarafından açıklanan İlköğretim ve Ortaöğretim Ders Kitapları Listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
 
Yayımlanan listede ilkokul 1. 2. 3. 4. sınıf, ortaokul 5. 6. 7. 8. sınıf ve lise 9. 10. 11. 12. sınıflarda okutulacak ders kitapları listesi yer almaktadır.

5. ve 9.SINIF KİTAPLARI MÜFREDAT ONAYLANINCA NETLEŞECEK

Her ne kadar yayınlanan listelerde gelecek yıl müfredatı değişecek olan 1.5.ve 9.sınıfların kitapları olsa da bu sınıflarda listedeki kitapların okutulacağını göstermez.Çünkü 2017-2018 eğitim-öğretim yılında ilkokul 1.Sınıf,Ortaokul 5.sınıf ve Lise 9.sınıflarda tüm derslerin müfredatı değişeceği için taslak yayınlanmadan önce listede yayınlanan kitapların okutulması zor görünüyor. Müfredatı onaylanmayan bir dersin kitabının belirli olması bir defa mantığa aykırı.
 
MEB, muhtemelen bunu dikkate alarak genelgede "değişiklik yapılan dersler ile ders kitabı bulunmayan alanlarda okutulmak üzere hazırlanarak hizmete sunulacak olan ders kitabı ve eğitim aracı/öğretim materyalleri ileri tarihlerde yayımlanacak Tebliğler Dergileri'nde ayrıca duyurulacaktır." vurgusu yaptı.
 

Bakanlık Yazısı için tıklayınız

Kitap Listesi için tıklayınız

 

2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılında Okutulacak İlkokul, Ortaokul ve Lise Ders Kitapları PDF´leri ile Ses Dosyalarına http://www.eba.gov.tr/ekitap adresinden ulaşılacaktır.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.