2017 AGD Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları

2017 AGD Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları
16 Aralık 2017 Cumartesi günü uygulanan AGD Siyer-i Nebi Yarışması Sonuçları ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz. AGD sınav sonuçları sorgulama ekranı ne zaman açılacak, sonuçlar 31 Aralık Pazar saat 23:00''de açıklandı.

2017 AGD Derneği Siyer-i Nebi Yarışmasına tüm Ortaokul ve Lise öğrencileri (19 yaş üst sınır) katılabiliyor. Anadolu Gençlik Derneği 2017 Liseli Gençler Efendimizin İzinde ve Ortaokul Öğrencileri Efendimizin İzinde Yarışması Sınavı 16 Aralık 2017 Saat 11:00’da uygulandı. Sınav Sonuçları 31 Aralık 2017 tarihinde açıklandı.

Öğrenciler 31 Aralık 2017 tarihinde www.efendimizinizinde.com adresinden Sonuç Açıklama Sistemine girerek TC Kimlik Numaraları ile Sınav Sonuçlarını öğrenebileceklerdir.

Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız

AGD Siyer-i Nebi Ortaokul ve Lise Sonuçları saat kaçta açıklanacak?

Sınav 31 Aralık Pazar günü saat 23:00'de açıklandı.

SİYER-İ NEBİ SINAVI YARIŞMASI ÖDÜLLERİ NE ZAMAN DAĞITILACAK?

Öğrencilerin sınav sonuçları kadar merak ettiği bir diğer soru ise ödüllerin ne zaman ve nerede dağıtılacağı sorusu oldu. Ödüllerin açıklanmasından sonra öğrencilerin ilgisini çeken ödülleri ise 31 Aralık akşamı Türkiye genelinde düzenlenen Mekke'nin ve Kudüs Fethi programlarındadereceye giren öğrencilere verilecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
1
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
18 Yorum