2017 Final Bursluluk Sınav Sonuçları

2017 Final Bursluluk Sınav Sonuçları
2017 Final Okulları Bursluluk Sınavı 4 Mart ve 5 Mart 2017 tarihlerinde yapılacak. Final Bursluluk Sınavına, şu anda 3. 4. 5. 6. 7. 9. 10. ve 11. sınıflarda okuyan öğrenciler katılıyor
Final Koleji Bursluluk Sınavında öğrencinin alacağı başarı puanına göre, 2017-2018 Eğitim Öğretim yılı için Final Okulları Kayıt ücretlerinde belli oranda indirimli ve burslu okuma imkanı sunulacak.
 
Final Okulları Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı ile ilkokul 4.sınıftan itibaren öğrencinin aldığı puan durumuna göre belli oranlarda burs verilecek kazacak. Bu arada Final Okulları Fen ve Anadolu Lisesi bölümlerine geçişte ise TEOG sonuçları dikkate alınarak değerlendirme yapılacak.

Final Okulları Bursluluk Sınavı Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Final Koleji Bursluluk sınavı sonuçları, 5 Mart ve 6 Mart 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Final Okulları Bursluluk ve Düzey Belirleme Sınavı ile ilgili değerlendirmelerin tamamlanmasını müteakiben açıklanacak. Final Koleji Bursluluk sınavı sonuçları için burayı tıklayınız. 

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.