2017 Tudem Sınav Sonuçları açıklandı

2017 Tudem Sınav Sonuçları açıklandı
Bu yazımızda sizlere 7 Ocak 2017 Tudem Sınav Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Tudem 2017 yılında her yıl olduğu gibi bu yılda 2 adet sınav yapmaya devam ediyor. Bu sınavlardan birincisi 7 Ocak 2017, ikincisi ise Nisan ayında (2016 yılında 9 Nisanda yapılmıştı) yapılacaktır. Bu yazımızda sizlere 7 Ocak 2017 Cumartesi yapılacak olan Tudem Yönlendirme Sınavının Sonuçlarının ne zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz.

Tudem sınavları 3. sınıf ile 8. sınıflara uygulandı.

Konu dağılımlarını ve ders ders soru sayılarını foto galerimizden sınıf sınıf detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Sınav cevap anahtarı indirmek için tıklayınız.

TUDEM Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

TUDEM eğitim sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihe ilişkin yaptığı açıklamada, 20 Ocak 2017 tarihinde sonuçlar açıklandı.

TUDEM Eğitim'in konuyla ilgili açıklaması şöyle:

" Tudem Türkiye Geneli Yönlendirme Sınavı 63 ildeki 156 sınav merkezinde, sabah ve öğle olmak üzere iki oturumda gerçekleştirildi. Cevap anahtarına 13 Ocak Cuma günü, sınav sonuçlarına ise 20 Ocak Pazartesi günü www.tudem.com adresinden erişebilirsiniz.
 
Sınava katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz! "

Sınav sonuçları açıklandığında sonuçları sitemizden anında öğrenebileceksinziz. Sınav sonuçlarının açıklanacağı ana sayfaya ulaşmak için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.