2017 YGS Başvuru süresi uzatıldı mı?

2017 YGS Başvuru süresi uzatıldı mı?
ÖSYM Başkanı Ömer Demir’in açıklamalarına göre bu yıl YGS başvuruları 18 Ocak Çarşamba günü sona erdi. Peki , YGS başvuru süresi uzatılır mı ? Başvurular internetten başvuru yapan adaylar için saat 23:59’da sona erdi.
ÖSYM, olağanüstü bir durum olmadıkça başvuru süresini uzatmayacaktır. Bu nedenle başvuru için 18 Ocak, sınav ücreti için ise belirlenen son gün 19 Ocaktır.
 
Ömer Demir, “İnternet aracılığıyla bireysel başvuru, 18 Ocak Çarşamba günü saat 23.59’da sona erdi. Sınav ücretini ödemek için 19 Ocak son gün olarak belirlendi. Başvuru süresi uzatılmayacak. Geçen yıl, 2016 YGS’de 62 bin 822 kişinin, ücret ödemedikleri için başvuruları silindi. Bu yıl YGS’ye başvuran adaylara, sınav ücretini yatırmadıkları takdirde başvurularının geçerli olmayacağı uyarısı yapıyoruz” diye konuştu.
 
Başvuru süresinin uzatılması konusunda şu ana kadar ÖSYM'den bir açıklama yapılmadı. Açıklama yapılırsa haberimiz güncellenecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.