2017 Ygs Türkçe Soru değerlendirmesi

2017 Ygs Türkçe Soru değerlendirmesi
2017 Ygs Türkçe Soru değerlendirmesi. 2017 Ygs Türkçe Soruları Nasıldı? 2017 Ygs Türkçe Sorularının Açıklaması ile ilgili detaylar haberimizde...

2017 YGS Türkçe Soruları bir önceki yılın sorularına göre daha zorlayıcıydı. Özellikle bazı sorularda çok kuvvetli çeldiriciler vardı. Yine yazım kuralları ve de imla ile ilgili soru akıl çeldiriciydi. Öğrencilerin muhtemelen soruları yetiştirmekte dakika açısından zorluk çektiğini söyleyebiliriz. Bunun yanında sözcük türü ile ilgili sıfatların olduğu soru ve de ünlü daralmasının olmadığı soru kolaydı. Okurken öğrencilerin zorlandığı, aslında hızlı okuyup okuduğunu hızlı bir şekilde hemen değerlendiren öğrencileri seçen bir sınav olmuş. Geçişli fiilin olmadığı soruyu da öğrencilerin kimi yapabilir kimisi ise zorlanır gibi geliyor.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.