2018 MSÜ Askeri Öğrenci aday belirleme sınav soru yorumları

2018 MSÜ Askeri Öğrenci aday belirleme sınav soru yorumları
18 Mart saat 10:00'da başlayan MSÜ sınavı sonrası askeri öğrenci adayları sınav soruları ve yorumları merak etmeye başladılar. MSÜ sınavı yorumları 18 Mart Askeri Milli Savunma Üniversitesi 2018 sınav soruları nasıldı?

MİLLİ SAVUNMA ÜNİVERSİTESİ SINAV YORUMLARI

Ertuğrul Ergin: Direkt özet geçmek herkese tek tek cevap vermekten daha kolay. MSÜ aday belirleme sınavının özeti

Selim Coşkun: Normalde Türkçe sorularında iki şık arasında kalırdım, MSÜ sınavında 5 şık arasında kaldım teşekkürler ÖSYM .
Yusuf İkbâl: MSÜ sınavının da bugün olması tesadüf değil bence. Asker mi olsak acaba? O bayrağı dikmenin nasip olması vardı.
Muhittin ŞANAL: Sonunda matematiğin formül ezberlemekle alakası olmadığını öğrendiler #MSÜ
Sercan Aybak: Sınava zor diyen veletler gördüm çocuklar benim zamanıdakine girseydiniz barajı geçemezdiniz. #MSÜ
Ayşe: Temel Matematik adı altında 1. Sınıf matematik olmamış mı? #MSÜ

Sıla: yaktın beni msü

Sefaland: Hepimize geçmiş olsun umarım iyi sonuçlar gelir
Eren: Siz buna MSÜ demişsiniz ama bu bildiğin Teog
Gözde Nur: Sen nasıl güzel bir sınavdın öyle canım #msü
Hüseyin Sertaç Kudu: Msü sınavında orta okul matematiği sormak ne yapmak istiyonuz
Deniz Polat: MSÜ Sınavında din kültürü sorularını yapabilen direkt cennete gitmeli

2018 MSÜ SINAV SONUÇLARININ AÇIKLANMASI

Adaylar sınav sonuçlarını; T.C. Kimlik Numarası ve şifreleri ile ÖSYM’nin sonuc.osym.gov.tr adresinden ve mobil uygulamalarından öğrenebileceklerdir. Adaylara sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternet sayfasında ilan edilen sonuç bilgileri adaylara tebliğ hükmündedir. Sınava ilişkin bir dava söz konusu olduğu takdirde mahkemece bir karar verildikten sonra sonuçlar açıklanacaktır. ÖSYM, adaylara yönelik sınav sonuç belgelerinin doğrulanmasını sağlamak üzere “Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi” işlemini hizmete sunmuştur. Bu amaçla kullanılmak üzere Sınav Sonuç Belgelerinin en alt kısmına, sistem tarafından rastgele üretilmiş bir “Sonuç Belgesi Kontrol Kodu” basılmaktadır. Söz konusu işleme sonuc.osym.gov.tr üzerinde Sonuç Belgesi Kontrol Sistemi sayfasından ulaşılmaktadır.

SINAV SORULARI VE CEVAPLARI AÇIKLANDI

ÖSYM’den flaş açıklama geldi! 18 Mart 2018 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının (2018-MSÜ) Temel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 20 Mart 2018 tarihinde saat 15.00'den itibaren erişime açıldı.

18 Mart 2018 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının (2018-MSÜ) Temel Soru Kitapçığına, sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 20 Mart 2018 tarihinde saat 15.00’den itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel soru Kitapçığı dizilimindedir.
 
2018-MSÜ Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.
 
Merkezimiz tarafından yapılan sınavlarda okuyucu yardımı alan görme engelli adaylara; şekil, grafik, tablo, resim gibi görsel verilerin yer aldığı sorular ile karmaşık ifade içeren sorular sorulmamaktadır.
 
2018-MSÜ (Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavında), Yardımcılı Görme Engelli adaylara sorulmayan sorular (% 10) testlere göre aşağıda belirtilmiştir.
 
Türkçe Testi: Bulunmamaktadır.
Sosyal Bilimler Testi: Bulunmamaktadır.
Temel Matematik Testi: 1., 26., ve 36. sorular
Fen Bilimleri Testi: 3. , ve 19. sorular

2018-MSÜ Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (% 10) için tıklayınız

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.