2018 Peygamber Sevdalıları Siyer Sınavı Cevap Anahtarı

2018 Peygamber Sevdalıları Siyer Sınavı Cevap Anahtarı
Peygamber Sevdalılarının hazırladığı Türkiye Geneli Siyer yarışması 18 Şubat 2018 Cumartesi günü tüm Türkiye genelinde uygulanacak. Sınav Cevap anahtarı sınavdan sonra sitemizde yayınlanacaktır.
Bu yıl 7’cisini gerçekleştirecek olan Siyer sınavı 18 Şubat 2018 tarihinde yapılacaktır. Sınav son başvuru tarihi 27 Ocak 2018 tarihidir.

Türkiye geneli yapılacak olan bu sınav tüm Peygamber Sevdalılarınca kabul görmüş, ve her yıl büyük bir heyecan ve merakla beklenmektedir. Bu yıl ki siyer sınavı dört kategori de yapılacaktır. Her kategori için farklı bir siyer kitabı hazırlanmıştır. 2018 yılı siyer sınavında dereceye girecek yarışmacılara çeşitli ödüller olacaktır. Bunlar 5 umre ödülü olmak üzere 2000 adet çeşitli ödüllerdir.

Türkiye geneli 380 merkezde başvurular alınacaktır. “O’nu Oku O’nu Yaşa” sloganıyla düzenlenecek Siyer Sınavının ilk başvuruları 27 Kasım 2017 tarihinde başladı. Başvurular 27 Ocak 2018 tarihine kadar devam edip, sınav 18 Şubat 2018 Pazar günü yapılacaktır.
 
Sınav cevap anahtarı sınavdan sonra sitemizde yayınlanacaktır. 
 
1. Kategori Deneme Siyer Sınavı cevaplarına,
2. Kategori Deneme Siyer Sınavı cevaplarına,
3. Kategori Deneme Siyer Sınavı cevaplarına,
4. Kategori Deneme Siyer Sınavı cevaplarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz
 
Sınavın cevap anahtarına buradan ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Sınav giriş yerleri SMS mesajı olarak gönderildi. Ulaşmayanlar internetten de sorgulama yapabilirler.

18 Şubat Pazar günü en geç saat = 10:30 da Sınav Yerinizde hazır bulununuz, Sınava gelirken yanınızda Nufüs Cüzdanı, Kurşun Kalem, Silgi getirmeyi unutmayınız.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
6 Yorum