2024 AÖF güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak tarihlerinde yapılacak

2024 AÖF güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak tarihlerinde yapılacak
Güz dönemi final sınavlarına girecek olan açıköğretim öğrencileri son hazırlıklarını tamamlarken bir yandan da sınavın net tarihini merak ediyor. Peki, 2023-2024 AÖF final sınavları ne zaman yapılacak?

AÖF final sınavları için geri sayım başladı. 2023-2024 eğitim öğretim yılı AÖF güz dönemi final sınavlarına katılım sağlayacak olan öğrenciler, AÖF final sınavları için bekleyişe başladı. Anadolu Üniversitesi tarafından yayımlanan sınav takvimi sonrasında ise tarihler belli oldu. Peki, AÖF final sınavları ne zaman yapılacak?

AÖF güz dönemi final sınavları ne zaman yapılacak

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2023-2024 Öğretim Yılı Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı Duyurusu yayınlandı ve sınav tarihleri belli oldu.
Buna göre; AÖF güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapılacak.

AÖF sınav giriş belgeleri açıklandı

Anadolu Üniversitesi AÖF sınav giriş belgeleri de erişime açıldı. Öğrenciler sınav giriş belgelerine aosogrenci.anadolu.edu.tr adresinden erişebiliyor.

AÖF ders geçme notu kaç

Derslerden başarılı sayılmanız için ders başarı puanınızın 35 veya üzeri olması gerekir. Yapılan sınavlar sonucunda ara sınav notunun yüzde 30’u, dönem sonu sınav notunun yüzde 70’i alınarak “Başarı Notu” hesaplanır.

1
0
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.