22 Kasım ALES Sonbahar Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak

22 Kasım ALES Sonbahar Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak
Bu yazımızda sizlere 22 Kasım ALES Sonbahar Sınav Sonuçları Ne Zaman açıklanacağı konusunda bilgiler vereceğiz

22 Kasım 2015 tarihinde gerçekleştirilen ALES sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak ? 2016 yılı için sınav sonuçlarının kesin tarihlerini belirleyen ÖSYM’den henüz bir açıklama yapılmadı.

ALES, ilkbahar dönemi sınavı sonuçları 12 gün gibi bir süre içerisinde açıklanmıştı. Sonbahar sınav sonuçlarının da en fazla 2 hafta sonra açıklanmasını bekliyoruz. Yani 6 Aralık 2015 tarihine kadar sınav sonuçları yayınlanmış olacaktır.

Sınav sonuçları ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden açıklanacaktır.

Adaylar sınav sonuçlarını belirtilen internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile öğrenebileceklerdir. Sınav Sonuç Belgesi basılmayacak ve adayların adreslerine gönderilmeyecektir.

Sınav sonuçlarına ilişkin sayısal bilgilere ve sınav sorularının %10’undan oluşturulan Temel Soru Kitapçığı’na sınavın açıklanmasının ardından erişebilecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.