22 Mart 2015 Ehliyet Sınav Sonuçları - TIKLA (TC İle Sorgula)

22 Mart 2015 Ehliyet Sınav Sonuçları - TIKLA (TC İle Sorgula)
MEB 22 Mart 2015 ehliyet sınav sonuçlarını ne zaman açıklayacak? Sürücü adaylarının merakla beklediği ehliyet sınav sonuçlarının bu hafta içi yayımlanması bekleniyor. Adaylar sınav sonuçlarını haberimizdeki linkten öğrenebilecekler...

22 Mart 2015 Ehliyet sınav sonuçları açıklandı mı?   Ehliyet sınav soruları adaylar tarafından yapılan paylaşımlar yardımıyla egitimsistem.com farkıyla yayımlanmış ve tüm adaylar ortalama netlerini bu sorular aracılığıyla tespit etmişti. MEB'in sınav sorularını açıklamasının ardından 70 puan barajını geçecek adaylar direksiyon sınavına girecek.

22 MART 2015 EHLİYET SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

MEB daha önceki sınav sonuçlarını ortalama 10 gün içinde açıklıyordu. Sınav sorularını 24 Mart gününde yani sınavdan 2 gün sonra açıklayan MEB'in sonuçları daha fazla geciktirmeyeceği ve 30 Mart 2015 günü sonuçları açıklayacağı tahmin ediliyordu. Ancak meb kaynaklarından aldığımız son bilgilere göre sonuçların muhtemelen 31 Mart 2015 te saat 17:00 de açıklanacağı belirtildi.

Sınav sonuçları açıklandığında aşağıda resme tıklayarak sınav sonuçlarınızı öğrenebileceksiniz.

22 Mart 2015 günü yapılan MTSAS Ehliyet sınav soruları ve cevapları ne zaman yayınlanacak? MTSAS 22 Mart 2015 Ehliyet sınavında ter döken öğrenciler Ehliyet sınav soru ve cevaplarını arıyor. Daha önceki sınavlarda olduğu gibi sürücü adaylarının yorum bölümünden paylaştığı ehliyet sınav soru ve cevaplarını haberimize ekliyor ve güncelliyoruz.

İŞTE 22 MART 2015 EHLİYET SINAV SORULARI VE CEVAP ANAHTARI - MEB KİTAPÇIĞI

(Aşağıdaki linklere tıklayarak indirebilirsiniz...)

A Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı (Eski Müfredat)

B Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı (Eski Müfredat)

C-D-E Sınıfı Soruları ve Cevap Anahtarı (Eski Müfredat)

Yeni Müfredat Soruları ve Cevap Anahtarı (K,L,M,N Türü Kitapçıkları)

22 MART EHLİYET SINAV SONUÇLARI - TIKLA ÖĞREN

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.