23 Nisan resmi tatil mi, okullar tatil mi

23 Nisan resmi tatil mi, okullar tatil mi
23 Nisan 2024 tarihinde okullar tatil olacak mı, Peki, 23 Nisan Salı okullar tatil mi, 22 Nisan Pazartesi günü birleştirilecek mi, resmi tatil kaç gün olacak? İşte tüm merak edilen soruların yanıtı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil oluyor. Bu yıl salı gününe denk gelen bu tarihte okullar, üniversite, liseler ve resmi daireler kapalı olacak. Özel sektörde de resmi tatil uygulaması geçerli kılınacak.

22 NİSAN YARIM GÜN MÜ, 23 NİSAN TATİL Mİ?

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda tüm vatandaşları kapsayan resmi tatil uygulanıyor. 22 Nisan günü ise tatil değil. Kamu kurum ve kuruluşları tam gün hizmet vermeye devam edecek.

22 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ?

22 Nisan resmi tatil olarak sayılmadığı için okullar aynı şekilde eğitim öğrenim hayatına devam edecek.

23 NİSAN'DA ÖZEL SEKTÖR VE KAMU İZİNLİ Mİ?

23 Nisan 2024 Salı günü özel sektör ve kamu çalışanları da resmi izin kullanıyor. Resmi tatil olmasına rağmen çalışması gereken vatandaşlar ise ekstra mesai ücretini hak edecek.

3
111
3
8
152
5
201
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.