23 Nisan tatil mi

23 Nisan tatil mi
Son günlerde öğrenciler ‘23 Nisan resmi tatil mi’ sorusunun cevabını araştırıyor. Bu sene 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Salı gününe denk geldiği için öğrenciler üç gün tatil yapıp yapamayacaklarını merak ediyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bu yıl hafta içine denk gelmesi nedeniyle devlet kurumlarının çalışma saatleri merak konusu oldu. Özellikle gönderilerin ve ödemelerin yapıldığı PTT’nin 23 Nisan’daki çalışma saatleri gündeme geldi. Peki, PTT 23 Nisan’da çalışıyor mu?

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda birçok yerin tatil olması nedeniyle PTT'nin çalışıp çalışmadığını merak eden vatandaşlar konu hakkında internette araştırma yapıyor. Bu yerler arasında en çok merak edilenlerden biri de PTT’ler. Özellikle gönderilerinde problem yaşamak istemeyen vatandaşlar,’ 23 Nisan'da (yarın) PTT açık mı?’ sorusuna yanıt arıyor. İşte, 23 Nisan banka çalışma saatleri...

23 NİSAN OKULLAR TATİL Mİ OLACAK?

Gerek milyonlarca öğrenci gerekse velileri, 23 Nisan tatili süreci hakkında kesin bilgilere erişmeye çalışıyor. Peki, 23 Nisan'da okullar tatil mi? İşte detaylar;

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Türkiye Cumhuriyeti'nin ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin resmi bayramlarından biridir. Bu doğrultuda, 23 Nisan günü resmi tatildir.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı resmi tatil günleri içerisinde değerlendirilmektedir. Salı günü tatil olacak ve açık olan resmi dairelerde kapalı durumda bulunacaktır. Yani PTT, kargolar, eczaneler, hastanelerin poliklinikleri (acil servisler her zaman açıktır) noterler, postane, kütüphaneler, müzeler, adliyeler, aile hekimliği, sağlık ocakları, vergi daireleri ve diğer resmi dairelerin tümünde çalışan vatandaşlara 23 Nisan tatildir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum