23 Nisan'da bankalar tatil mi

23 Nisan'da bankalar tatil mi
23 Nisan öncesinde en çok araştırılan konulardan biri de bankaların durumu oldu. EFT, havale veya benzeri işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, bir sorunla karşılaşmamak için ‘23 Nisan’da bankalar açık mı?’ sorusuna yanıt arıyor.

Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı her sene 23 Nisan tarihinde büyük bir coşku ile kutlanıyor. Çocuklar, kendileri için armağan edilen bu keyfini çıkarırken; yetişkinler de bugünü tatil fırsatı olarak görüyor. Peki kimilerinin ertelediği planları için değerlendirdiği 23 Nisan’da bankalar açık mı? İşte gerek özel bankalar gerekse devlet bankalarının 23 Nisan’daki mesai durumu

BANKALAR YARIN ÇALIŞIYOR MU?

23 Nisan Pazartesi resmi tatil olduğu için tüm özel ve kamu kurumlara tatildir. Bu durumda tüm kamu ve özel bankalar da işleme kapalı olacaktır. EFT, havale gibi yapılan tüm bankacılık işlemleri 24 Nisan Salı günü saat 08.00 civarında hesaplara yansıyacaktır. Bu nedenle 23 Nisan günü bankalar da kapalı olacak ve internet şubesi ve ATM'ler dışında bankacılık işlemleri gerçekleştirilemeyecek.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.