24 Kasım 2012 Ziraat Bankası Banko Asistanlığı sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı indir

24 Kasım 2012 Ziraat Bankası Banko Asistanlığı sınavı soru kitapçığı ve cevap anahtarı indir
24 Kasım'da yapılan Ziraat Bankası Personel sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Sınav sonrasında mülakatlarda neler sorulacak?

Ziraat bankasının 17 ve 24 Kasım 2012 tarihlerinde gerçekleştireceği Müfettiş Yardımcısı ve İç Kontrolör Yardımcısı İşe Alım Sınavları ile Banko Asistanı, Servis Görevlisi ve Uzman Yardımcısı İşe Alım Sınavlarının sonuçları ile ilgili şunları söyleyebiliriz.

Sonuçlara ilişkin:

Sınav sonuçları Anadolu Üniversitesi’nin internet adresi üzerinden ilan edilecektir.
Yazılı sınava ilişkin itirazlar Anadolu Üniversitesi’ne yapılacaktır.
Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar ile yedek adaylar Ziraat Bankası'nın internet adresinde ilan edilecek ve kontenjana giren adaylar mülakata davet edilecektir.

2012 Ziraat Bankası Sınav Sonuçları, 2012 Ziraat bankası kasım ayı mülakat sonuçları, 2012 Ziraat Bankası Mülakat Sınavı Sonuçları, 2012 ziraat bankası kasım ayı sınav sonuçları, Ziraat Bankası Sınav Sonuçları 2012, 17 Kasım 2012 Cumartesi ziraat bankası Müfettiş Yardımcısı sınav sonuçları, 2012 ziraat bankası İç Kontrolör Yardımcısı sınav sonuçları, 2012 ziraat bankası 24 Kasım Cumartesi Uzman Yardımcısı sınav sonuçları, 24 kasım 2012 ziraat bankası Servis Görevlisi sınav sonuçları, 2012 ziraat bankası Banko Asistanı sınav sonuçları, 2012 ziraat bankasında başarılı olanların listesi

Sınav Tarihleri:
Müfettiş Yardımcısı , İç Kontrolör Yardımcısı : 17 Kasım 2012 Cumartesi
Uzman Yardımcısı, Servis Görevlisi, Banko Asistanı : 24 Kasım 2012 Cumartesi

Yazılı Sınavda Başarı Tespiti

Yazılı sınavda değerlendirme doğru cevap sayısı üzerinden yapılacak olup başarılı olmak için adayların 100 puan üzerinden 60 ve daha yüksek puan almaları gerekmektedir.
Her il için ihtiyacın 3 (üç) katı aday (son adayla aynı puanı alan adaylar dahil) mülakata çağırılacaktır.
Sınav Sonuçları Anadolu Üniversitesi’nin http://sinav.anadolu.edu.tr/sb/ internet adresi üzerinden açıklanacaktır.
Yazılı sınava ilişkin itirazlar Anadolu Üniversitesi’ne yapılacaktır.
Mülakata çağırılmak üzere kontenjana giren adaylar Bankamızın www.ziraatbank.com.tr internet adresinde ilan edilerek mülakata davet edilecektir.
Mülakat ve Nihai Değerlendirme

Mülakata hak kazanan adaylara mülakat tarihleri, yerleri ve adayların yanlarında getirmesi gereken belgeler www.ziraatbank.com.tr adresinde duyurulacaktır.
Mülakatta 60`ın altında puan alanlar başarısız sayıldıklarından başarı sıralamasına dahil edilmeyecek ve bu adaylar için nihai başarı notu hesaplaması yapılmayacaktır.
Mülakatta 60 ve üstünde puan alan adayın yazılı sınav puanı ile mülakat notunun aritmetik ortalaması alınarak oluşturulacak not adayın nihai başarı notu olacaktır.
Her bir ili tercih eden adaylar o il için nihai başarı notu en yüksek olandan aşağı doğru sıralanacak ve ihtiyaç duyulan kontenjan kadar aday istihdam edilmek üzere Bankamız internet adresinde ilan edilecektir.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.