24 yıl boyunca kendine profesyonel futbolcu olarak tanıtıp resmi maçta oynamayan futbolcu kimdir

24 yıl boyunca kendine profesyonel futbolcu olarak tanıtıp resmi maçta oynamayan futbolcu kimdir
24 yıl boyunca kendine profesyonel futbolcu olarak tanıtıp pek çok kulübe transfer olan ve sahte sakatlıklarla hiçbir resmi maçta oynamayan futbolcu kimdir sorusunun cevabını vereceğiz.

Soru :24 yıl boyunca kendine profesyonel futbolcu olarak tanıtıp pek çok kulübe transfer olan ve sahte sakatlıklarla hiçbir resmi maçta oynamayan futbolcu kimdir 

A- Carlos Kaiser

B- Ademir Alcantara

C- Diego Alves

D- Daniel Bessa

Doğru Cevap: Carlos Kaiser

Unutulmuş efsane Carlos Kaiser: 20 yıl hiç futbol oynamadan Brezilya'nın en ünlü futbolcusu oldu

Brezilyalı "futbolcu" Carlos Kaiser, 1980'ler ve 1990'lar boyunca hiç futbol oynamamasına karşın, pek çok kulüple anlaşma yaparak, futbol tarihinin en büyük dolandırıcısı oldu.
Carlos Henrique Raposo adıyla doğan Carlos Kaiser, 1980'ler 1990'lar boyunca aralarında Rio de Janeiro'nun büyük kulüpleri olan Flamengo, Fluminense, Botafogo ve Vasco da Gama'nın da bulunduğu pek çok kulüpte "oynadı".
 
Bangu, América ve başka takımlarla da anlaşmalar yapan "Kaiser", gerçekteyse 20 yılı aşan kariyeri boyunca neredeyse hiç futbol oynamayarak, futbol tarihinin en büyük dolandırıcılarından sayılmaya başlandı.

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.