26-27 Nisan'da Okullar Tatil

26-27 Nisan'da Okullar Tatil
Lise yolunda ter döken milyonlarca öğrenci için sayılı gün kaldı! TEOG sınavı 26-27 Nisan'da gerçekleştirilecek ve bunun neticesinde hangi sınıflar tatil yapacak merak konusu oldu.
Temel Öğretimden Orta Öğretime Geçiş Sınavı için geri sayım başladı. İlk dönem sınavı için ter döken ve maratonda mücadele veren öğrenciler şimdi de ikinci dönem için çalışmalara başladılar. Nisan Ayı’nın son haftasında gerçekleştirilecek sınav için çalışan öğrencilerin yanı sıra bu tarihler de bazı sınıflar için de tatil ilan edilecek. Tatilin ardından haftasonu girecek ve sonrasında da 1 Mayıs nedeniyle Resmi Tatil olunca toplamda 5 günlük bir tatil söz konusu olacak.

26-27 Nisan HANGİ SINIFLAR TATİL OLACAK

TEOG sınavı 8. sınıf öğrencileri için uygulanmakta olan bir sınavdır. Lise eğitimine hazırlanan öğrencilerin puan almaya çalıştıkları bu sınavın gerçekleştirileceği tarihlerde ilkokul ve ortaokullar tatil olacak. İlerleyen yıllarda da bugün tatil yapacak olan o öğrenciler sınava tabii tutulacak…

Kaynak:Eğitim Sistem

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.