27-28 Nisan TEOG soru ve cevapları yayınlandı!

27-28 Nisan TEOG soru ve cevapları yayınlandı!
Milli Eğitim Bakanlığı'nın düzenlediği TEOG ortak sınavlarının soru ve cevapları yayında!

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB), Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında, 8'inci sınıf öğrencilerine yönelik ikinci dönem merkezi ortak sınavlar tamamlandı. Sınav soru ve cevapları yayınlandı.

Toplam 1 milyon 167 bin 854 öğrencinin katılımının öngörüldüğü ortak sınavlar, yurt içinde 970 merkezdeki 16 bin 176 okulda ve 92 bin 924 salonda, yurt dışında ise 15 merkezde ve 21 okulda gerçekleştirildi. Öğrenciler bugünkü oturumda, fen ve teknoloji, T.C. inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil derslerinden sınava girdi.
Merkezi ortak sınavların soru ve cevapları, öğretmenlerin anlatımıyla görüntülü olarak "www.eba.gov.tr" internet adresinde yayımlandı. 

Soru ve cevaplar için tıklayınız

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.